Sijoittajan kirjasto

Takaisin kirjaston alkusivulle


In Vino veritas - Laatuviinit keräilyn ja sijoittamisen kohteena

Kirjoittaja: Pekka Nuikki
Julkaistu: 2003
Osta In vino veritas Info kirjakaupasta
In Vino veritas on poikkeuksellisen tervetullut tulokas viinikirjojen joukkoon.

Se keskittyy vain huippuviineihin, niiden keräämiseen ja niillä kauppaa käyviin sijoitusmarkkinoihin.

Kirja on kirjoitettu erityisesti Suomessa asuvaa viininharrastajaa ajatellen, niinpä se kertoo huippuviinien keräilystä, hankkimisesta ja niiden hinnoista juuri suomalaisen viininharrastajan näkökulmasta.

Kirjan kirjoittaja Pekka Nuikki on myös onnistunut samaan seurakseen johtavia viinikirjoittajia eri puolilta maailmaa. Sellaiset nimet kuin Clive Coates MW, Steven Spurrier, Allen Meadows, Christopher Burr MW ja Andrew Caillard MW avaavat omilla artikkeleilla uusia ovia huippuviinien maailmaan.

Kirjassa esitellään lukuisia maailman tunnetuimpia viinejä ja viinitiloja niiden historiaa, ja nykypäivää. Monet tunnetut tuottajat kertovat myös henkilökohtaisesti viininvalmistuksensa filosofiasta ja sen salaisuuksista, sekä ajatuksistaan omista viineistään ja niiden tulevaisuudesta. Mukana ovat mm. Château Petrus, Château Mouton-Rothschild, Château d´Yquem, Château Cheval Blanc, Vega Sicilia, Penfolds Grange, Romanée-Conti, Krug, Guigal ja Caymus.

Suomalaiselle lukijalle kirja tarjoaa myös ainutlaatuisen palvelumuodon maksutta tilattavien ajankohtaisten markkinaraporttien ja vuosikerta-analyysien muodossa.

In Vino Veritas on kirjoitettu suurella sydämellä kaikille viininharrastajille ja viinien keräilijöille, joita kiinnostavat maailman halutuimmat ja kalleimmat viinit niin nautittuina kuin keräilyn ja sijoittamisen kohteina.
Lähde: Bookplus


sivun alkuun
$   £   ¥