Sijoittajan kirjasto

Takaisin kirjaston alkusivulle


Osakekeissien pauloissa

Kirjoittaja: Jussi Hyöty
Julkaistu: 2006
Osta Osakekeissien pauloissa BookPlussasta
Osakekeissien pauloissa - intohimona analyysi kertoo esimerkkien kautta, kuinka osakemarkkinat toimivat. Kirjan pääpaino on sen kirjoittajan Jussi Hyödyn kokemuksissa ja mielipiteissä - kaikessa siinä, mitä yli kymmenen vuotta markkinoilla toimiminen on opettanut.

Hyöty suhtautuu osakemarkkinoihin luovasti ja rohkeasti omiin havaintoihinsa luottaen. Osakemarkkinoiden käyttäytyminen on ihmisen käyttäytymisen seurausta, joten käytännön kokemuksella on keskeinen rooli jatkuvasti muuntuvien markkinoiden analysoinnissa.

Kirjassa esitellään seitsemän keissiä ja muita esimerkkejä, jotka kertovat, miten hyviä sijoitusideoita voi löytää. Kirjan keissit ovat ainutkertaisia tapahtumia osakemarkkinoilla, ja ne opettavat hyvin, miten markkinat todellisuudessa toimivat. Käsiteltäviä yrityksiä ovat muun muassa Nokia ja Sonera.

Käytännön teoriaosissa haastetaan perinteisiä ajattelumalleja ja teoriaa käsitellään innovatiivisesti. Teoriaa on sovellettu käytännön lähtökohdista esimerkiksi kassavirran nykyarvon laskennassa, osinkomallissa ja tuottovaatimuksen määrittelyssä.
Lähde: BookPlus.fi


sivun alkuun
$   £   ¥