Alennuskoodeilla säästät rahaa verkko-ostoksissa

Olet varmasti käyttänyt tai ainakin nähnyt perinteisiä leikattavia alennuskuponkeja lehdissä. Näillä saat jonkin tietyn edun kun kupongin antaa vaikkapa ruokakaupassa. Verkko-ostoksissa alennuskoodit toimivat samalla periaatteella. Sinulla tarvisee olla vain koodi ja syötät sen verkkokaupan kassalle ennen maksamista.

Tänä päivänä moniin verkkokauppoihin on saatavilla alennuskoodeja. Alennuskoodilla saa yleisemmin prosentuaalisen alennuksen loppusummasta, ilmaiset toimituskulut tai jonkin muun edun. Joskus alennuskoodeja kutsutaan myös nimillä alekoodi, alennuskuponki, tarjouskoodi, kampanjakoodi tai etukuponki. Joka tapauksessa alennuskoodit ovat helpoin ja tehokkain tapa säästää rahaa verkko-ostoksissa. Sinun tarvitsee vain syöttää koodi sille tarkoitettuun kenttään ja näet tilauksesi loppusumman pienenevän välittömästi.

Alennuskoodeja on saatavilla ilmaiseksi alennuskoodeihin erikoistuneilta sivustoilta. Myös verkkokauppiaat lähettävät alennuskoodeja sähköpostitse nykyisille asiakkailleen, mutta seuraamalla alennuskoodisivustoa ja liittymällä heidän sähköpostilistalle pysyt helpoiten ajantasalla kaikista uusimmista alennuskoodeista.

Erityisesti, alalla kovenevan kilpailun takia monet verkkokauppiaat tarjoavat alennuskoodeja säännöllisesti. On järkevää katsoa ennen tilauksen maksamista onko kauppaan saatavilla aktiivinen alennuskoodi. Se ei maksa mitään ja parhaassa tapauksessa voit säästää huomattavan summan rahaa.

Artikkeli julkaistu 16.10.2012

sivun alkuun


$   £   ¥