Veronmaksajain Keskusliitto

Teema-artikkelit etusivu

Apua sijoittajan veropulmiin

Moni sijoittaja on perillä warranteista, indeksilainoista, osakkeiden P/E-luvusta ja asuntomarkkinoiden kehityksestä. Harvempi sen sijaan tuntee sijoitustuottoja koskevat, usein monimutkaiset verosäädökset.

Tuottojen verokohtelu vaikuttaa kuitenkin oleellisesti sijoittajan kukkaron paksuuteen tuottomäärän ohella. Sijoittaja törmää veroihin myös vaikkapa selvitellessään myydyn omaisuuden hankintamenoa ja laskiessaan luovutusvoittoa.

Kattavia veroneuvoja

Veronmaksajain Keskusliiton (Veronmaksajat) jäsenenä et jää yksin veropulmiesi kanssa. Liiton veroasiantuntijat päivystävät puhelinneuvonnassa arkisin klo 9.00 - 14.00. Saat neuvot sijoitusten verokohteluun ja muihin arjen verokysymyksiin pelkän puhelumaksun hinnalla.

Jäsenenä saat myös kotiisi Suomen suurimman talousaikakauslehden, Taloustaidon, josta voit lukea monipuolisia juttuja verotuksesta, sijoittamisesta ja kodin taloudenpidosta.

Veronmaksajien verkkopalvelusta www.veronmaksajat.fi löydät ajankohtaista tietoa verotuksesta ja taloudesta. Liiton jäsenenä saat käyttöoikeuden verojuristin tietopankkiin, josta löydät vastauksia monipuolisiin sijoittamista koskeviin kysymyksiin.

Liiton jäsenenä voit myös ostaa jäsenhinnalla Avaintieto-sarjan vero-oppaita. Valikoimassa on mm. lakiasiain johtaja Vesa Korpelan Sijoittajan verokirja, jonka konkreettiset esimerkit helpottavat veroviidakossa selviytymistä.

Nämä palvelut ja monet muut edut saat käyttöösi jäsenmaksulla, joka vuonna 2007 on 19 euroa. Lisäksi maksat liittyessäsi 8 euron kertaluonteisen liittymismaksun. Pienellä sijoituksella voit siis säästää paljon.

Mikä Veronmaksajat?

Veronmaksajain Keskusliitto on vuonna 1947 perustettu riippumaton kansalaisjärjestö, jonka jäseneduista nauttii jo 202 000 suomalaista. Toiminnan perustana ovat jäsenmaksut.

Veronmaksajien tavoitteena on kohtuullinen ja oikeudenmukainen verotus. Järjestö auttaa ja neuvoo jäseniään kaikissa verotukseen liittyvissä elämäntilanteissa.

Leena Kurkinen, tiedottaja
Veronmaksajain Keskusliitto

6.6.2007

sivun alkuun


$   £   ¥